avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... violenta in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

violenta in familie

ajutorrrrr,ce se intampla atunci cand baiatul si sotul incearca sa ma omoare pe mine si pe fata??????????????nimeni nu face nimic.am sunat la foarte multe fundatii pentru violenta in familie............politia a venit si a plecat....acum sunt in spital,vai de capu meu,fata este si grav bolnava......nu mai stiu ce sa fac........daca mai stiti vreo fundatie care se ocupa cu asa ceva.......noi suntem din dambovita,fieni......ajutatine.............
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:26, 17 Iulie 2011
Incercati si aici:
Directia de Munca si Protectie Sociala Dambovita
Compartimentul judetean cu atributii in combaterea violentei in familie

Adresa: str. Tudor Vladimirescu, nr. 1A, Targoviste
Tel /fax: 0245-606041; 0245-211675; e-mail: dmpsdb@upcmail.ro
Persoane de contact: director executiv inginer Cristiana Bucur (telefon 0723941544), director executiv adjunct economic Lucica Iorgulescu si referent de specialitate Manaila Laurentia (tel: 0722231016)

Directia de Asistenta Sociala Targoviste
Centru de adapostire a victimelor violentei in familie „Sf. Maria”

Tip centru: public
Capacitate: 6 locuri
Servicii oferite: adapost temporar; consiliere si sprijin pentru familie; consiliere psihologica, consiliere juridica si asistenta sociala
Persoana de contact: Iancu Avram, tel. 0245.610.420

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sot violent care ma ameninta cu moartea elena3 elena3 va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in cazul in care sotul meu ma bate si fug de acasa de frica sa nu ma omoare, solicit politia la 112?este o persoana foarte ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent ! unde poate fi gazduita o mama cu doi copii, agresata de sot? gigelas gigelas [b]Buna ziua, - Poate sa-mi spuna cineva unde anume se poate gazdui o mama cu 2 copii, care a fost batuta de sotul ei si alungata in plina noapte de acasa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ne despartim! ContSters176434 ContSters176434 buna! sunt casatorita de 3 ani si am un baiat de 2 ani si 7 luni, sotul meu nu ma ajutat deloc in cresterea acestui ingeras macar nu si-a dat interesul. Am ... (vezi toată discuția)