avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere online declaratii 100, 300
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere online declaratii 100, 300

Buna ziua!

Cu riscul de a considera ca pun o intrebare banala, pt linistea mea v-o adresez totusi:

Am o firma cu salariati pt care voi depune online decl.112, dar mai tin evidenta altor firme care nu au obligativitatea depunerii acestei declaratii, neavand angajati. Pt toate aceste firme depun trimestrial decl 100 si 300.

Certificatul digital l-am achizitionat doar pt firma pt care depun 112 (acolo unde am si eu contract de munca); celorlalte firme le tin evidenta acasa.

Sunt obligata sa obtin certificat digital pt aceste firme acum, stiti cumva pana cand se vor mai putea depune la ghiseu 100,300,394? N-am gasit nicio informatie in sensul asta #-o
Cel mai recent răspuns: Kolea41 , utilizator 23:33, 23 Iulie 2011
Buna ziua!

Certificatul digital este emis pe numele societatii la care lucrati?

Deocamdata declaratiile 100, 300 se pot depune atat la ghiseu, cat si on line. Declaratia 394 se depune numai la ghiseu. Exista un proiect prin care Ministerul Finantelor preconizeaza ca si declaratia 394 sa fie depusa lunar.
Va multumesc pt raspuns.

Certificatul digital este emis pe numele societatii (semnatura este a reprezentantului firmei care este imputernicit sa se ocupe de aceasta si care are procura notariala pt depunerea declaratiilor online).

Nu voi putea folosi acest certificat pt celelalte firme.
deci stiti ca nu puteti folosi certificatul si la alte firme... deci faceti demersul pentru o semnatura pe numele dvs.personal cu CNP,,, adresa dvs.de e-mail.... si cu procuri la notar pentru fiecare firma pe numele dvs.. dece sa mai pierdeti timp la ghiseu cand se poate si mai lejer din buton,,,? cred ca acasa aveti calculatorul dvs. ca altfel nu se poate.. ca nici unde lucrati poate ca ad-torul nu este de acord sa folositi adresa de e-mail pentru alte firme... spor la treaba...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii depuse on-line cristian_conea cristian_conea Este obligatoriu ca din iulie 2011 declaratiile 300, 390, 394 sa fie depuse electronic ? (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii lucica de gennaro lucica de gennaro Am o firma fara activitate pentru care depun trimestrial decl.100 si 300, in format scris.Am inteles ca de la 01.09.2011,aceste declaratii se depun in format ... (vezi toată discuția)