avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot beneficia de ajutor de somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot beneficia de ajutor de somaj?

am lucrat 2 ani inainte sa raman in maternitate apoi am ramas in somaj 6 luni,asi vrea sa stiu daca pot sa-mi iau si ajutor de somaj? si pe ce perioada se acorda ajutorul de somaj
va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: ContSters62984 , utilizator 11:19, 8 August 2008
Probabil cumnata dvs a fost somera, s-a angajat inainte de se termina perioada in care beneficia de indemnizatie de somaj si acum primeste un stimulent de 30%.
asa este cum a spus nikol,nu am stiut exact despre ce este vorba,a fost in somaj si apoi s-a angajat cu carte de munca mai putin de o luna si a ramas iarasi acasa ,credeam ca ii spune ajutor de somaj,dar se pare ca nu este asa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea concediului pentru cresterea copilului danauzu danauzu buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri! in aprilie ,mi se termina concediul de crestere copil si as vrea sa intru in somaj,am o vechime in ... (vezi toată discuția)
Somera si insarcinata betty_dumy betty_dumy am si eu o nelamurire,sunt somera din data de 5-01-2009, am ramas insarcinata si am DPN (data probabila de astere) pe 9-12 2009. am intrebat la somaj ce acte ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului ramonasoiman ramonasoiman Buna ziua, am si eu o intrebare referitor la indemnizatia pentru cresere a copilului. Eu in iulie am terminat masterul si cum nu m-am gasit un job am depus ... (vezi toată discuția)