avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare-cumparare pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare-cumparare pierdut

Sunt un proprietar care a cumparat apartamentul in care locuia de pe vremea comunismului, in conformitate cu legile date dupa revolutie prin care se permitea tuturor locatarilor sa-si cumpere apartamentele.
In prezent contractul de vanzare-cumparare l-am pierdut. Mi-au ramas doar cateva copii xerox. Cum pot sa obtin un duplicat al contractului?
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 10:47, 18 Iulie 2011
Pai "dublicat" adica un alt original (la asta va ganditi) nu mai puteti optine pentru ca presupun ca acel contract s-a incheiat in doua exemplare, cate unul pentru fiecare parte. Sunt valabile acele copii pe care le mai aveti. Aveti grija macar de ele.
Puteti obtine un duplicat de la institutia cu care ati incheiat contractul de vanzare-cumparare.
george_neagu a scris:

Pai "dublicat" adica un alt original (la asta va ganditi) nu mai puteti optine ....

"DuPlicatul" nu este original, este o copie conforma cu originalul (care tine loc de original) si il puteti oBtine de la arhiva institutiei de la care ati cumparat apartamentul (iar daca institutia nu mai exista, trebuie sa aflati cine a preluat arhiva sa).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui nou contract de vanzare-cumparare pe apartament larissalore larissalore Buna ziua Am pierdut contractul de vanzare-cumparare a apartamentului in original. Care este procedura de obtinere a unui nou contract pe ... (vezi toată discuția)
Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)
Mama mea a plastifiat contractul de vanzare cumparare al apartamentului ... minodora croitoru minodora croitoru Mama mea a plastifiat contractul de vanzare cumparare al apartamentului original (era deteriorat si a crezut ca asa se pastreza mai bine) Mai este valabil? ... (vezi toată discuția)