avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotararea de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotararea de divort

cum pot sa scot hotararea de divort mai repede daca judecatoarea este in concediu ?ce pot sa fac ? cat mai urgent pt a declara un copil:((
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nicolae , Avocat 20:45, 18 Iulie 2011
In cazul in care in urma casatoriei a rezultat un copil minor atunci se poate realiza doar prin instanta. Pentru a grabi lucrurile si a scadea costurile va recomand sa apelati la un mediator.

În cazul in care nu exista copii minori puteti divorta pe cale administrativa la Starea Civila sau la Notar.
Depuneti la respectiva instanta o cerere de urgentare a redactarii.
Scrieti in cuprinsul ei motivele pentru care solicitati redactarea de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la starea civila dennise_abla dennise_abla as vrea sa stiu daca as putea divorta la primarie daca avem un copil impreuna dar am hotarat cu cine va ramane copilul, bunuri nu avem de impartit doar tutela ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters161228 ContSters161228 Buna ziua Am o intrebare. Am primit o citatie intr-un proces de divort ( binenteles al meu) in care e trecut faptul ca vina ne apartine amandoura , ca ... (vezi toată discuția)
Divort cirsteaiulian cirsteaiulian am un copil de 8 ani,am apartament prin credit ipotecar,o masina si inca doua credite,sotia nu lucreaza,vreau sa divortez, ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)