avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale neplatite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale neplatite

Buna ziua,
Am lucrat in cadrul unei companii multinationale timp de 5 ani, avand functie de conducere. Datorita unor considerente personale am incheiat activitatea cu acestia urmand sa plec din tara. Activitatea am incheiat-o pe 15 iunie urmand ca pe 15 iulie cand se face plata salariului sa primesc remuneratia pt perioada 1-15.06.2011 precum si plata zilelor de concediu de odihna neluat. Acest concediu este unul din motivele pentru care am plecat, in cei 5 ani de zile avand doar 2 saptamani de CO.
Desi ne-am inteles verbal sa imi plateasca acest CO la lichidare deoarece nu au putut sa mi-l ofere la nenumaratele mele cereri, observ ca acest lucru nu s-a intamplat.
Am primit banii doar pe perioada lucrata . Am luat legatura cu payrol administrator sa gasim o rezolvare de comun acord, acesta a escaladat problema catre HR Director, care ma duce cu vorba de pe o zi pe alta.
Cunoscand sistemul financiar si lucrativ din cadrul companiei, dupa data de 15 ei nu mai fac nici un fel de plata. Deci e exclus ca cel putin in urmatoarele 2-3 saptamani sa faca vreo plata.
Exista posibilitatea sa reclam undeva aceasta neregula cu mentiunea ca nu sunt in tara si nici nu am cum sa ajung avand aici contract de munca?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 19 Iulie 2011
Depuneti o sesizare online fie la ITM-ul in a carui raza isi are sediul social fostul dvs angajator , fie la Inspectia Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu- demisie andreitudor00 andreitudor00 Buna ziua! Am urmatoarea problema,poate ma poate ajuta cineva,la inceputul lunii iunie mi-am dat demisia prin acord comun,fara preaviz. In luna martie am ... (vezi toată discuția)
Dreptul de munca Fatima_Miriam Fatima_Miriam Buna Ziua, Lucrez la o companie multinationala de 2 ani si 6 luni si am solicitat sa mi se aprobe concediu fara plata 2 saptamani, mi s-a spus ca nu se ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dalela23 dalela23 am si eu o nelamurire....daca am lucrat 5 luni prin somaj....si am renuntzat din diferite motive, prin demisie am dreptul la plata concediului de odihna. stiu ... (vezi toată discuția)