avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stanjen si iugar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stanjen si iugar

buna ziua,care este valoarea unui stanjen si a unui iugar in ardeal?va intreb pentru caci in actele pe care le detin,nici o valoare nu bate cu marimea reala a terenului,pe unele apare in stanjen si pe altele in iugar.cred ca s-a facut o greseala majora.am verificat si dex-ul,am calculat dar pe degeaba,nu iasa nici cum :(
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 16:23, 21 Iulie 2011
Sunt de acord insa in primul rand prin RIL72-/2007 OCPI si deci inclusiv directorul ANCPI nu au calitate procesuala in plangerile de carte funciara.
Si mai apoi, astea sunt-sunt ordine care pana una alta se executa(chiar aberante-parca ar fi primele sau singurele)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren-trecerea de la prajini in metri patrati diferente de calcul antonela antonela Cand s-a trecut de la unitatea de masura -prajini in unitatea de masura metri patrati, in urma calculelor ... apare o diferenta, si ar aparea ca si cum am o ... (vezi toată discuția)
Cati mp avea un hectar pe timpuri ? Lisonelta400 Lisonelta400 Am gasit in cartile vechi ca un stanjen avea 1,9665 m sau 2,02 m. Iar un pogon avea 1296 stanjeni patrati, adica 5011,790436 mp sau 5288,1984 mp. Hectarul ... (vezi toată discuția)
Unitati de masura agricole POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Vechi unitati de masura regasite prin acte de proprietate care pot fi utile Unitati de masura agricole care se mai pot regasi prin acte de proprietate ... (vezi toată discuția)