avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum scot Z-ul ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum scot Z-ul ?

Cum scot Z-ul de pe casa de marcat pe o alta zi daca am uitat in ziua respectiva sa-l scot?
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
Dayana21, utilizator
Cel mai recent răspuns: haiducu , utilizator 21:58, 22 Iulie 2011
in principiu nu se poate, dar in realitate, intreaba firma furnizoare...:thumbup:
Ok....mersi
Am aflat de la cineva ca totusi se poate scoate Z-ul pe alta data.....va rog stie cineva cum?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
Dayana21, utilizator
da merge . in loc de perioada lunara (adica de la 1 la 30 ) bateti ziua respectiva (adica de la 15.07.11 la 15.07.11) acum depinde ce casa de marcat pe care o aveti dar in general merg.totusi sunati la operatorul service care va vine lunar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic mariusmusteata mariusmusteata imi poate spune cineva cum pot sa scot raport Z pt vineri...pentru ca am uitat sa il scot in acea seara (vezi toată discuția)
De curand am achizitionat o casa de marcat, a fost fiscalizata dar nu o folosesc! lavih lavih Buna ziua,va rog frumos ajutati-ma in urmatoarea problema: Domeniul de activitate a firmei este Repararea echipamentelor electronice si optice.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat, ambulant sd6112 sd6112 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un raspuns la o intrebare, incurcata pentru mine. Pentru un PFA/II; Ce trebuie sa se faca atunci cand se presteaza servicii ... (vezi toată discuția)