avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general raport zilnic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

raport zilnic

imi poate spune cineva cum pot sa scot raport Z pt vineri...pentru ca am uitat sa il scot in acea seara
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
mariusmusteata, utilizator
Cel mai recent răspuns: dragonu89 , utilizator 07:35, 8 Aprilie 2013
Ideal ar fi fost sa va amintiti ca nu ati scos raportul inainte de a marca in casa. Urmatorul Z pe care il veti scoate va totaliza si incasarile de vineri si cele ulterioare:)
inca nu am apucat sa bat nimic in casa pentru azi
Daca nu ati batut nimic inca, scoateti mai intai Z-tul, pt vineri (care o sa apara cu data de azi)si apoi marcati in casa daca aveti vanzari!
Buna ziua ,sunt titularul unui I.I. si am urmatoarea intrebare.
Daca eu nu merg in fiecare z la piata (comerciant ambulant) e obligatoriu sa scot Z zilnic? si in zilele care stau acasa?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic imike imike Buna ziua ,sunt titularul unui I.I. cu codul caen comert cu amanuntul standurilor si piete. Daca eu nu merg in fiecare z la piata (comerciant ambulant) e ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează cu raportul z în situația în care există două case de marcat în aceeași locație, dar încasările se fac aproape exclusiv doar pe una dintre ele? juridic_cas juridic_cas Buna ziua, in situatia in care exista mai multe case de marcat in aceasi locatie, pentru acelasi tip de activitate, dar incasarile se fac pe o singura casa de ... (vezi toată discuția)
De curand am achizitionat o casa de marcat, a fost fiscalizata dar nu o folosesc! lavih lavih Buna ziua,va rog frumos ajutati-ma in urmatoarea problema: Domeniul de activitate a firmei este Repararea echipamentelor electronice si optice.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)