avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendarea cim pt concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendarea cim pt concediu de maternitate

Buna ziua!
Cum se procedeaza in cazul suspendarii cim pt concediu de maternitate? Cu ce data se suspenda? Am un caz si nu stiu ce sa fac. Data suspendarii este odata cu prenatalul sau dupa postnatal? Va rog,cine ma poate ajuta cu cat mai multe amanunte. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: padicam , utilizator 09:51, 10 August 2011
Multumesc pt raspuns,intre timp m-am lamurit ca e vorba de concediu medical(cele 126 zile) si n-are treaba cu revisalul k altfel nu-si mai primeste angajatul banii pt c.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate ( prenatal + lehuzie) marusia80m marusia80m Buna ziua, sunt o graviduta in saptamana 30 de sarcina si trebuie sa merg la medicul de familie pentru concediu prenatal. As vrea sa stiu daca pe langa acel ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare cim concediu medical cod 08 AndreeaCostea87 AndreeaCostea87 Buna ziua, As vrea si eu sa stiu cu ce data se face decizia de suspendare CIM daca am intrat in concediu medical (de maternitate) incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate naty_192000 naty_192000 am ctr de munca pe perioada determinata care expira in 29 dec 2011. in data de 27 decembrie intru in concediul prenatal. intrebarea daca intru in concediu in ... (vezi toată discuția)