avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contopire pedepse cu inchisoarea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contopire pedepse cu inchisoarea

o cunostinta este condamnat intr-un stat ue pentru o fapta infractionala facuta in 2008 de care nu a avut habar pana in 2011 cand ia venit un mandat international acasa ,dupa un proces care a avut loc a fost condamnat.eu intreb daca ma poate cineva ajuta el in 2009 a facut acelasi fel de infractiune intr-un alt stat din ue si afost condamnat la un an de inchisoare din care a facu 7 luni ca a fost eliberat conditionat.Intrebarea este daca vine acasa sa-si execute pedeapsa actuala i se pote scade cele 7 luni pe care le-a facut in celalalt stat ue?
Discutati cu administratia penitenciarului sau solicitati relatii de la ANP Bucuresti ,str Maria Ghiculeasca ,sectorul 2.
depinde cum priviti lucrurile.
referitor la perioada de dedus e clar ca dupa ce va ajunge in tara va face cerere de deducere a perioadei executate in strainatate si se va intampla acest lucru.
referitor la partea cu munca ,din cate stiu eu doar cei repartizati la regim deschis pot iesi din penitenciar sa mearga la munca si sa se intoarca seara.
cel mai bine ar fi sa mergeti in audienta la directorul locului de detinere .
e posibil ca dvs sa vreti sa angajati un condamnat pe care il cunoasteti dar nu stiu daca aveti posibilitatea sa-l nominalizati.
de regula cei ce solicita forta de munca de la penitenciar se aleg cu ce li se da nu cu ce nume doreste beneficiarul.
asa cred eu.
intrebam de deducere a celor 7 luni pe care le-a executat in alta tara ue daca se pot scade din pedeapsa actuala pe care o are de 4 ani
intreb poate stie cineva cam cat dureaza pane e expulzat in tara un condamnat definitiv
cum poate fi ajutat un cetatean roman condamnat intr-un stat ue sa-si ispaseasca pedeapsa in tara?

Alte discuții în legătură

Contopire popescu-sorin popescu-sorin Am doua condamnari definitive cu suspendare sub supraveghere ,una de 3 ani si una de 5 ani .Amandoua pentru abuz in serviciu.As dori sa stiu ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Deducerea de pedeapsa luysa luysa varul meu a fost condamnat la 1 an inchisoare pentru conducere fara permis. In germania a fost condamnat la 4 luni inchisoare pentru furt si acum urmreaz asa ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Zigrid Zigrid Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)