avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa datorii stat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa datorii stat

Buna ziua. am si eu o intrebare: am un PFA infiintat din anul 2008. a fost suspendata o perioada, cel putin eu am solicitat suspnedarea pfa-lui pana pe 30.03.2010. am fost la ANAF sa ma interesez daca pfa-ul este suspendat sau nu, iar raspunsul a fsot pozitiv. verificand pe onrc.ro, figurez ca activ. in conditiile in care eu nu am depus nicio declaratie de venit , nu am fost notificat de catre anaf referitor la obligativitatea achitarii acestor taxe si a depunerii declaratiilor, ma pot trage la raspundere?

2. in conditiile in care in perioada 2009-2010 am fost angajat la o societate comerciala care a platiti contriibutiile la stat iar CASS-ul mi-a perceput contributii pentru pfa in aceasta preioada, nu se pune problema imbogfatirii fara just temei a CASS-lui? sau as fi fost obligat printr-o norma / ordonanta sa achit obligatoriu contributia?

Alte discuții în legătură

Am un pfa pe care nu-l folosesc ;venituri 0 in declaratii. Mira28 Mira28 Buna! Am un PFA pe care nu-l folosesc (venituri 0 - atat in declaratii, cat si in cont ) si depun anual declaratia unica, fara a plati alte taxe. Am obligatia ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor la pensii si sanatate dupa terminarea somajului, pfa doinadavidescu doinadavidescu Buna ziua ! Perioada de somaj platit a incetat si as dori sa platesc in continuare contributiile pt pensie si sanatate. Am un pfa inregistrat care din ... (vezi toată discuția)
Plata creante pfa jack electro jack electro Sunt PFA din ianuarie 2006 si am fost in acelasi timp salariat la o firma pana in decembrie 2008. La primarie in ianuarie 2006 mi s-a spus ca ,platind CASS la ... (vezi toată discuția)