avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport

Am o noua intrebare. Fratele meu este divortat iar fiica sa a fost incredintata mamei. In aceasta vara mama mea vrea sa plece cu fiica lui la el in Cipru. El ia trimis imputernicire din Cipru, dar cand mama fetei a fost la notar sa ii dea si ea declaratia ca este de acord ca fata poate parasi tara insotita de mama mea, acesta nu a vrut sa ii faca acea hartie pentru ca fata nu are pasaport,desi aceasta are 14 ani si are carte de identitate. Intrebarea mea este urmatoarea : pentru ca nepoata mea sa plece in Cipru insotita de bunica ei ii este neaparat nevoie de pasaport sau poate pleca doar cu cartea de identitate?
Mergeti la alt notar. Cipru este in UE, deci - nu e nevoie de viza - nu e nevoie de pasaport - poate circula cu CI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea copilului din tara bIuuu bIuuu Buna ziua Am o nelamurire si as vrea sa ma ajutati: Am o fata de 16 ani care vrea sa mearga la vara in Spania la rude,eu fiind despartita mi-a fos ... (vezi toată discuția)
Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Dobindirea cartii de identitate cetatean strain lilianagabriela lilianagabriela Sint casatorita de 1 an cu un cetatean strain( Syria) .Casatoria a avut loc in Cipru, dar am obtinut de la Ambasada Romaniei si certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)