avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... preluare leasing auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

preluare leasing auto

BUNA SEARA
DETIN UN SRL SI DORESC SA PREIAU UN LEASING AUTO PE FIRMA DE LA CINEVA CARE NU MAI POATE ACHITA RATELE SI AS DORI SA CUNOSC TOATE PROCEDURILE LEGALE PT A NU FI PAGUBIT MAI ALES CA VOI ACHITA O SUMA DE 5000 EURO CA SI PRETENTIE CELUI CARE IMI CEDEAZA LEASINGUL MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:05, 20 Iulie 2011
Pentru asta va trebui sa postati continutul contractului de leasing, lucru destul de greu
Cel mai bine ar fi sa consultati un avocat ca sa va indrume corespunzator, pt ca fiecare firma de leasing are conditiile ei si dedesubturile ei. Personal eu nu as plati decat suma pe care ar mai fi de achitat la masina si nimic din ce s-a platit pana acum catre cel de la care preluati masina.
Preluarea contractului nu puteti sa o faceti fara acceptul titularului.Pentru a-l avea.probabil ar trebui sa-i platiti acestuia dividendele platite pana la data tranzactiei, acest lucru fiind similar cu o cumparare de contract.Singura negociere pe care trebuie sa o faceti, solicitand detaliile necesare, este cu soc. de leasing.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala eurial leasing refuza sa plateasca restul raduhas raduhas buna ziua! am un caz mai special de spus...am preluat un leasing pt o masina peugeot 407 pe 17.06.2008 (desi am depus actele pt preluare la inceputul lui ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina aflata in leasing zoltanhe zoltanhe Sunt o persoana fizica si doresc sa cumpar o masina care e in leasing pe firma. Daca mergem (eu si reprezentantul firmei) la firma de leasing si agreem sa ... (vezi toată discuția)
Ajutooor!!! inregistrare in conta contract de novatie anca68 anca68 O societate comerciala a preluat de la o persoana fizica, o masina in leasing printr-un contract de novatie. Persoana fizica a platit pana la momentul ... (vezi toată discuția)