avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovigneta

As dori si eu un sfat in legatura cu amenzile de rovigneta. Tocmai am primit si eu doua amenzi pe care le-am achitat,cum era firesc. Dar nu inteleg un lucru! Pe langa faptul ca au venit procesele la o perioada destul de mare(minim 7 luni), nu inteleg de ce trebuie achitata de fiecare data si suma de 28 euro reprazentand contravaloarea rovignetei anuale? Cu amenda sunt de acord sa fie achitata, dar suma de 28 euro care a fost platita o data cu amenda de ce mai trebuie replatita?
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 22:48, 20 Iulie 2011
Cei 28 de euro sunt despagubirile catre Directia de drumuri.

Nu mai trebuia sa platiti amenzile daca au venit dupa o perioada de peste 6 luni. erau prescrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon retinut - lipsa rovigneta socianu socianu Am fost amendat astazi pentru lipsa rovignetei care imi expirase acum 6 zile. Era anuala si am uitat pur si simplu sa o reinnoiesc. Bieinteles mi s-a retinut ... (vezi toată discuția)
Executare silita din partea directiei regionale de drumuri si poduri cu amenda platita la termen albatros64 albatros64 Buna ziua! as avea si eu o problema legata de plata amenzilor privind rovigneta. Acum trei ani,am fost surprinsa circuland pe drumul public,fara rovigneta in ... (vezi toată discuția)
Pvcc rovignieta - lamurire DoruBarg DoruBarg Buna ziua, Am primit doua PV pentru circulatie fara rovignieta (din luna noiembrie 2010) la distanta de o saptamana, asadar doua amenzi plus de doua ori ... (vezi toată discuția)