avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident auto

@oky_doky_doky
Problema dvs fiind diferita de cea a topicului in care ati posta-o am creat acest nou subiect in care transcriu mesajul dvs.

Buna ziua! Am si eu o intrebare, daca poate cineva sa-mi raspunda, va rog: Am produs un accident de circulatie, am lovit cu masina pe trecerea de pietoni.Vina este a mea. Victima este internata, a suferit doar fractura mainii stangi care trebuie sa sufere mai multe interventii chirurgicale. Mi-a fost deschis dosar penal cu neinceperea urmaririi penale. Am ajuns la intelegere cu victima sa retraga plangerea in schimbul unei sume de bani. Cum trebuie sa procedez? Victima este va fi supusa unei operatii si are nevoie de bani cat mai repede. Este suficient ca in momentul in care ii dau bani sa scrie de mana o declaratie pe proprie raspundere ca este deacord sa primeasca suma de bani in schimbul retragerii plangerii in prezenta a 2 martori, sau trebuie in prezenta unui notar? Aceasta declaratie are insemnatate juridica? Imi este teama ca ii dau banii, scrie aceasta declaratie, iar ea ulterior sa se razgandeasca sa nu vrea sa mearga la politie sa retraga plangerea? Daca depune declaratie la politie ca renunta la plangerea penala dosarul se va inchide aici?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 10:41, 21 Iulie 2011
Avand in vedere ca accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni si a fost soldat cu o victima internata (implicit zile de spitalizare) si dosarul penal a fost deja deschis, la ce va mai ajuta acea declaratie?
Da , declaratia va va ajuta f.mult si nu este nevoie sa fie data in prezenta unui notar. Daca in declarartie va scrie ca renunta la orice pretentie de la dv prin plata acelei sume de bani atunci nici asiguratorul dv RCA nu va mai fi implicat.
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune accident auto simona eftimie simona eftimie Buna ziua In urma cu 2 luni am fost implicat intr-un accident rutier produs din vina mea din care a rezultat avarierea a doua masini.In prima masina lovita ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala prin accident auto lovasz lovasz Am suferit un grav accident auto din care a rezultat vatamarea corporala grava. "pacientul in varsta de 25 de ani este internat de urgenta, in stare grava cu ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa ContSters308495 ContSters308495 am lovit o persoana care tranversa prin loc nepermis, nu aveam viteza nici alcoolemie, dar de la spital a zis ca are fractura la coloana 30 zile ingrijiri. ... (vezi toată discuția)