avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract perioada determinata vs concediu maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract perioada determinata vs concediu maternitate

Buna ziua,

As dori lamuriri cu privire la urmatoarea speta:
- sunt angajata cu cim pe per. determinata , contractul de munca expirand in luna ianuarie 2012 ; doar ce am aflat ca sunt insarcinata si in mod normal in luna martie ar trebui sa nasc ; tinand cont de noul cod al muncii exista posibilitatea ca in cazul in care perioada contractuala expira si sa zicem ca cim-ul nu va fi prelungit ce se va intampla in acest caz? pot intra in concediu de maternitate dar dupa 1 an sau 2 deja ar trebui sa-mi caut un alt loc de munca ....:(
Astept raspunsul dumneavoastra!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 21 Iulie 2011
Daca nu vi se va prelungi durata c.i.m., atunci aveti posibilitatea de a intra in somaj si din somaj in concediu de maternitate si apoi in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru cele care sunt in perioada determinata Irina.Stefanescu Irina.Stefanescu Buna ziua! Sunt angajata pe perioada determinata de 1 an, aceasta expirand pe 5 septembrie. Am ramas insarcinata si ar trebui sa nasc la finalul lunii ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata inceteaza la intoarcerea in functie a fostului angajat ? ancristida ancristida Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt in prezent angajata cu CIM pe durata determinata pentru înlocuirea unei salariate cu contract ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate dupa ccc daniela.popa daniela.popa Buna ziua. Voi termina CCC1 pe 30 Dec.2012. Pe 31 Dec. voi intra in concediu de maternitate urmand sa nasc alt copil pe la sfarsitul lui Ian. 2013. Din pacate ... (vezi toată discuția)