avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizare spatiu comercial la bloc
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizare spatiu comercial la bloc

Locuiesc in sectorul 3,str.Rotunda nr 4.,et.1.La parter sub mine sa deschis un boutique care desface bauturi alcoolice pt.acasa dar se consuma loco.Am sesizat la primarie acest fapt la serv.Autorizarizari spatii comerciale si am invocat legea 230/2007 art.46.Raspunsul a fost; a primit autorizatie de la un for mai inalt!???De cand elibereaza legal orice alta institutie de stat autorizatii incalcandu-se orice Lege,peste Primaria locala,iar aceasta sa accepte tacit.Sunt incredintat ca este posibil totul, numai sa vrei.Aveti vreo sugestie ,solutie sa ma scoate-ti din aceasta dilema.Nu pot sa cred ceea ce se intampla!???.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:29, 28 Iulie 2011
Atentie, nu numai primaria trebuie sa avizeze functionarea unui spatiu comercial- ci si autoritatea de mediu, vecinii, si inclusiv regulamentul de urbanism care prevede ca in anumite locuripot functiona spatii comerciale, (sau nu pot), pot sa produca sau nu bauturi alcoolice, etc........
Daca un apartament la parterul unui bloc a functionat cu aviz de functionare dat cu consimtamantul vecinului cu perete comun ca spatiu comercial,pentru o firma iar acum spatiul este folosit de alta firma este necesar un nou aviz sau poate functiona in baza celui obtinut anterior.Va multumesc !SV
Un nou aviz, o noua aprobare si in primul rand acordul vecinilor de transformare a apartamentului(care are functiune de locuinta)in spatiu comercial(cu functiune de comert)-aprobare asociatie de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

eliberare autorizatie de functionare sinlesa sinlesa Pentru obtinerea aprobarii de functionare a unui spatiu comercial (bauturi alcoolice, pateuri,sandwich-uri, 3 masute pe terasa - bordura , program non-stop) ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie, din spatiu comercial in gradinita 2nuci 2nuci buna ziua am construit un imobil cu un regim de inaltime d+p+2. in PAC demisolul si parterul fiind declarate \\\"spatiu comercial\\\". Acum la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie: din spatiu comercial in spatiu prestari servicii cosmin_74 cosmin_74 Buna ziua. In anul 2001 parintii mei au achizitionat un apartament la parter de bloc ,au facut proiect cu o firma autorizata au obtinut toate avizele si ... (vezi toată discuția)