avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic debutant
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic debutant

Buna ziua. Doresc sa particip la un concurs pentru un post de consilier juridic debutant si apelez la bunavointa dumneavoastra sa aflu in ce consta acest post.
Din nefericire, de abia saptamana viitoare voi putea lua bibliografia pentru concurs iar la telefon nu se ofera prea multe informatii.
Daca se intampla sa stiti orice despre acest subiect va rog - spuneti-mi si mie pentru ca am nevoie sa stiu.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iosif Balint , Avocat 15:41, 21 Iulie 2011
Citiți Legea nr. 514/2003 și veți vedea care este diferența între consilier juridic debutant și definitiv. Dacă angajatorul are și consilier juridic definitiv, probabil lucrurile mai simple vă vor fi repartizate, în caz contrar, toate, cum este și firesc, mai puțin reprezentarea în fața altor instanțe decât judecătoriile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referent de specialitate juridica (referent juridic), functie asimilata celei de consilier juridic ContSters45447 ContSters45447 Definitia profesiunii de JURIST este aceea de absolvent de DREPT, SPECIALITATEA STIINTE JURIDICE(etc), LICENTIAT. Ocupatia de CONSILIER JURIDIC, este ... (vezi toată discuția)
Reangajare in profesia de consilier juridic dry_votka dry_votka Sunt licentiata in drept din anul 1999. Intre anii 2000-2002 - insa in total 1 an si 8 luni, am fost angajata la o SC, ca jurist. Mai intai jurist debutant, ... (vezi toată discuția)
Referent de specialitate juridica (referent juridic) ContSters45447 ContSters45447 Definitia profesiunii de JURIST este aceea de absolvent de DREPT, SPECIALITATEA STIINTE JURIDICE(etc), LICENTIAT. Ocupatia de CONSILIER JURIDIC, este aceea ... (vezi toată discuția)