Da, este adevarat, detin dovada afirmatiilor mincinoase a unui judecator, unde ma pot adresa. Daca si dvs, credeti ca la CSM, va inselati, cei de acolo, imi reproseaza ca nu sunt multumita de hotarare. Cei de la Ministerul de justitie ma trimit la CSM. Ce pot sa fac, unde ma pot adresa?
Nu inteleg ce inseamna afirmatii mincinoase ale unui judecator ... a dat o hotarare in care a retinut pozitia partii adverse, pozitie cu care dumneavoastra nu sunteti de acord? Daca e asa exercitati-va dreptul la caile de atac si aratati care sunt motivele care dovedesc ca cele retinute de catre judecator nu corespund realitatii.
daca este vorba de o hotarare judecatoreasca. cititi art. de mai jos,, sanse la cedo". nu sunt avocat sau consilier, dar am avut destule experiente cu judecatorii.
In decizia penala, judecatoare mentioneaza ca in sprijinul celor hotarate de ea, sta marturia a doua persoane. Asa afirma dumneaiei. In realitate, din trei martori propusi, dou nu puteau depune marturie iar al treilea nu avea cunostinte. S-a suparat foarte tare, l-a citat cu mandat de aducere dar nu a venit nimeni. Si daca declaratiile a doi martori stau la baza deciziei ei iar acele declaratii nu exista, ce fundatie are decizia
Probabil ca in aceasta situatie , judecatorul a motivat cu declaratiile date de martori in faza de urmarire penala.
Probabil ca au mai fost si alte probatorii cu care a coroborat aceste declaratii.
Daca mai aveti o posibilitate de ataca hotararea , formulati calea de atac sau adresati-va in termenul legal la CEDO.
Sentinta nelegitima
mihasim
Cui ma pot adresa mai departe dupa o sentinta nelegitima dar definitiva? Procesul a durat mai bine de 4 ani, mi s-a anulat partial si absolut un act de ... (vezi toată discuția)
Recurs
tobescu
Buna ziua,
Sora mea a pierdut in contestatia in anulare si revizune la Curtea de apel, puteti sa mi spuneti ce demers mai poate sa faca?
Multumesc (vezi toată discuția)