avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... intrarea in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

intrarea in insolventa

As dori sa stiu cine poate cere intrarea firmei in insolventa si care sunt consecintele asupra actionarilor din firma.Precizez ca actionarii nu au adus prejudicii firmei ci, pur si simplu , nu pot sa plateasca datoriile.

MULTUMESC d-lui avocat ALIMANESCU pentru raspuns dar l-as ruga sa-mi comunice si care sunt consecintele pentru actionarii firmei in urma cererii de insolventa depusa de catre actionari.
Am gasit raspunsul mult mai jos in pagina.Multumesc inca o data.
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
ContSters28686, utilizator
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa cer insolventa firmei mele? glo glo am o societate comerciala si sincer sa fiu nu merge. am datorii ? facturi neplatite de peste 6 luni. mai mult decit atit am avut un control si a mai ... (vezi toată discuția)
Cum se declanseaza procedura de faliment? otylya otylya Procedura de faliment este declansata de administrator sau alte organe? Si in ce conditii? Multumesc (vezi toată discuția)
Cerere faliment crys07 crys07 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a introduce cererea de faliment a firmei ? Multumesc. (vezi toată discuția)