avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren expropiat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren expropiat

un teren care a fost expropiat in 1988 poate intra in posesia altei persoane fizice dat de primaria de sector
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:53, 23 Iulie 2011
Daca acest teren a fost solicitat in baza legilor reparatorii si este liber atunci se restituie fostului proprietar sau mostenitorilor acestuia.
Daca nu a fost solicitat, atunci persoana juridica detinatoare il poate da in compensare unui alt beneficiar al legilor reparatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere decret neaplicat luminita -severa luminita -severa prin decret nr. 493/1954 se prevede exproprierea proprietarului, apoi prin alt decret din 1955, alocarea lotului expropriat ca loc de casa unui alt cetatean. ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor din '86 dan81 dan81 Am un certificat mostenitor din anul1986,in care se afla o casa de locuit.In anul 1988,am demolat casa ramanandu-mi terenul constructii.Cand am solicitat ... (vezi toată discuția)
Legea 247- terenuri revendicate de doi proprietari Anna63 Anna63 In conf. cu prvederile legii 247 s-a recostituit dreptul de proprietate pentru doi autori defunctii. Mostenitorii unuia dintre ei au acceptat terenul ... (vezi toată discuția)