Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

In conf. cu prvederile legii 247 s-a recostituit dreptul de proprietate pentru doi autori defunctii.
Mostenitorii unuia dintre ei au acceptat terenul arabil extravilan propus pentru a le fi atribuit , s-a intocmit proces verbal de punere posesie si s-a inaintat Comisiei judetene pentru validare.
Celalat proprietar a refuzat amplasamentul propus,care era la ldispozitia comisiei locale in acel moment, solicitand terenul care a fost deja atribuit cu proces verbal de punere in posesie celulalt.Ba mai mult cere asta in instanta.Mentinez ca terenul pe care il solicita este arabil extravilan si nu reprezinta vechiul sau amplasament.
De asemenea initial dreptul sau de proprietate s-a reconstituit in baza legii 1/2000 , in despagubiri, iar prin legea 247 la obtinuit in fizic,
Intrebari:
- Poate invoca si cere in instanta anularea procesului verbal de punere in posesie al celuilat proprietar?
-Cine poate cere anularea p.v.p.p.?
-Cine poate anula p.v.p.p. emis cu votul majoritar al Comisiei locale ?
 MIHAI GRIGORE, Avocat
 MIHAI GRIGORE, Avocat 	
			 Anna63 
	    	Utilizator

Anna63 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 primariagradisteacl	                   

Este obligatorie declararea terenurilor extravilane detinute si exploatate  in plus fata de adeverinta eliberata de primarie? 
    Aceste terenuri fac ... (vezi toată discuția)
	                    primariagradisteacl	                   

Este obligatorie declararea terenurilor extravilane detinute si exploatate  in plus fata de adeverinta eliberata de primarie? 
    Aceste terenuri fac ... (vezi toată discuția)

bukinst	                   

In urma unui proces finalizat la Legea 247 printr-o sentinta irevocabila mi s-a stabilit dreptul de a mi se reconstitui o suprafata de 10 ha teren arabil. Dupa ... (vezi toată discuția)
	                    bukinst	                   

In urma unui proces finalizat la Legea 247 printr-o sentinta irevocabila mi s-a stabilit dreptul de a mi se reconstitui o suprafata de 10 ha teren arabil. Dupa ... (vezi toată discuția)

lordionis	                   

Buna ziua. Ce documente sta la baza procesului verbal de punere in posesie al Comisiei locale de fond funciar? (vezi toată discuția)
	                    lordionis	                   

Buna ziua. Ce documente sta la baza procesului verbal de punere in posesie al Comisiei locale de fond funciar? (vezi toată discuția)