BUNA ZIUA...
As dori un punct de vedere al unui avocat...
In data de 04.07.2011...la societatea la care lucram a venit un fax cum ca am fost inluna iunie in preaviz...si deja se incheiase acesta pe 30.06....Mentionez ca este vorba despre o firma de paza din bucuresti...cu punct de lucru...xxxx. iasi
In aceeasi zi am fost la ITM IASI..si am depus o plangere...deoarece m-au indepartat ilegal...acea faie nu o am in posesie...ea fiind un fals ...probabil neinregistrata...nu am fost lasat sa o iau de la firma.....iar raspunsul itm iasi a fost...o hartie incare ma anunta ca trimit ei la bucuresti solutionarea cazului....
De la Bucuresti mi-a venit o alta hartie...din partea firmei de paza....si astia vor sa-,i desfaca contractul de munca pe motiv ca am absentat de la munca......Am verificat de 2 ori in vreo 7..8 zile pana pe 4 iulie daca sunt pe pontaj/grafic....deoarece acesta era facut inainte pe 3..4 zile......si nueram deloc...am verificat asta si e inegistrat pe camerele de luat vederi.....Aia de la Bucuresti...mau chemat acolo sa vorbesc cu comisia lor cica...referitor la cazul meu....
Nu are nico legatura incetarea c.i.m. vechi , cu incheierea unui nou c.i.m. ... prea putini angajatori mai tin cont de temeiul incetarii raportului de munca anterior.
Nu are nici o treaba detectorul de minciuni in toata treaba asta ca doar nu sunteti intr-un proces penal, si nici acolo nu constituie o proba. Insa, daca vi se desface contractul de munca din culpa dvs, si nu contestati aceasta decizie in termenul legal, va exista tot timpul riscul sa aveti o pata neagra in trecutul dvs de salariat.
Va recomand sa va prezentati la cercetarea disciplinara la care sunteti convocat unde cu siguranta veti obtine mai multe informatii despre ce vi se pregateste, si nu uitati ca cu cat sunteti mai informat si stiti mai multe, sunteti mai castigat.