avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... rebransarea la apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

rebransarea la apa rece

Buna ziua,am o problema si va rog sa ma ajutati daca se poate,bunica mea a primit in urma cu 5 luni o notificare prin care era informata ca apometru de la apa rece nu mai functioneaza si pentru a nu fi debransata trebuie schimbat apometrul,in caz contrar ii va inchide apa,astazi cei de la serviciul public de apa au venit si au oprit apa si au luat si apometrul,in acest caz pentru a avea acces din nou la apa i-au zis ca trebuie sa plateasca bransarea in valoare de 152 de lei plus suma de 5 ori care este scrisa pe procesul verbal,mai exact intrebarea mea este ce este de facut in acest caz,de unde sa ia apometrul sau daca cei de la serviciul de apa sunt obligati sa aduca ei unul?(mentionez ca bunica mea este din buzau,berca).
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 18:44, 22 Iulie 2011
verificati contractul de furnizare apa rece!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava de apa sparta, consum de apa exagerat sarfwall sarfwall Bunici locuiesc la tara teava care alimenteaza casa sa spart dupa ceasu care inregistreaza metri cubi.Si dupa ce au oprit apa sa inregistrat 80 de metri cubi ... (vezi toată discuția)
Furt apa rece StRotaru StRotaru Sunt administratorul unei asociatii de proprietari care are la parter +mezanin un restaurant. De cand am preluat administratia ma confrunt cu problema ... (vezi toată discuția)
Inchidere fortata a contorului de apa! simoalin simoalin Buna ziua, Am urmatoarea situtie: In urma cu aprox. 10 ani in blocul unde locuiesc, in fiecare apartament au fost montate (contracost) apometre pe ... (vezi toată discuția)