avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teava de apa sparta, consum de apa exagerat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teava de apa sparta, consum de apa exagerat

Bunici locuiesc la tara teava care alimenteaza casa sa spart dupa ceasu care inregistreaza metri cubi.Si dupa ce au oprit apa sa inregistrat 80 de metri cubi pierduti. Mentionez ca femeile care fac citirea apometrelor (cele care lucreaza la radet) au observat ca teava este sparta , si teava nu a mai fost schimbata de cand sa pus ,adica de peste 20 de ani.
E normal sa platim noi acuma sau cei de la radet ar trebui sa scata apa pierduta?
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 22:57, 31 Octombrie 2011
1-Sunteti in eroare,radet-ul de ocupa cu furnizarea agentului termic si nu cu apa rece
2-Tot consumul inregistrat de apometru revine la plata titularului contractului de furnizare apa.Intreaga instalatie ,inclusiv apometru intra in responsabilitatea de intretinere si reparare a titularului contractului
Inclusiv apometru ,este necesr a fi verificat metrologic la interval de 5 ani,obligatie ce intra in sarcina titularului contractului de furnizare apa
Raspuns: DA, dvs ve-ti plati tot consumul inregistrat de contorul de apaX-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu apometrele Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am 2 apometre , unul se afla in curte si altul in afara curtii, amandoua pentru apa rece. Cel din curte a inregistrat din luna septembrie 2016 pana in ... (vezi toată discuția)
Apometre Delia Stoica Delia Stoica Cadrul legal , privind montarea de apometre. Menționez că mi-am montat in apartament apometru cu citire radio, având singur in bloc acest timp nou de ... (vezi toată discuția)
Factura mare apa pasg pasg Buna dimineata!Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Locuiesc intr-un sat cu canalizare de la o firma privata.De unde plateam cam 60 lei, luna trecuta am platit ... (vezi toată discuția)