Am intampinat urmatoare problema: cand am ajuns azi la vechiul domiciliu am gasit lipit pe usa un plic cu un proces verbal semnat de un imputernicit CNADNR si un martor pe care nu i'am vazut in viata mea, in care era un proces verbal de constatare a contraventiei intocmit la data de 6.07.2011 (data la care nu mai aveam masina si nici buletinul la aceasta adresa, era depusa cerere pentru buletin la noua adresa, emis ulterior in 11.07.2011) precum ca am circulat pe 29.01.2011 in localitatea Romanesti, fara rovinieta.
Acum intrebarea este cum as putea sa evita neplacerile (daca acestea exista si se transfera pe noul domiciliu) fara a plati vreo amenda.
Va multumesc si sa aveti o seara cat mai frumoasa.
Legat de subiect am si eu o intrebare.......DACA ATI FOST AMENDATI PENTRU LIPSA ROVIGNETEI....I N R O M A N E S T I....pe DN 1....cred ca mai este o problema......:hm:.....este in localitate, unde din ce stiu, nu este nevoie de "vigneta", ci numai in afara localitatii......si daca echipa mobila a "cintarului" acea masina"Fiat" de culoare galbena...protapita in cite-o parcare si care are conectate citeva (cite 2 pe sens) camere video....daca fost instalata in perimetrul localitatii.....seamana a JAF la drumul mare.....similar cu ridicatul masinilor (te uiti ca un om cu "frica ridicarii in suflet".....nu vezi nici o interdictie sau semn de parcare/oprire interzisa....lasi msina linistit ca nu este interzis/nu deranjezi.....vin "localii" si monteaza repede un semn de interdictie...se face poza....se ridica masina....si de aici ti s-au luat banutiii.......SAU ca si cu radarul instalat,"taman" sub o retea de inalta tensiune de cel putin 25 kv,unde bruiajul electromagnetic e la el acasa si se dau amenzi.......:duh:....am avzut astefel de situatii...... Cu respect,tuturor!
Am fost astazi la financiar - taxe si impozite pentru inmatricularea noii masini pe noua adresa, in sectorul 4, iar doamna de la ghiseu mi-a confirmat ca sunt "curat" si la intrebarea daca se transfera debitele sau creditele de la un sector la altul, a raspuns ca nu. Astfel precizez ca sectorul 5 (unde era vechea adresa) imi era si el dator cu diferenta de impozit de la vechea masina, pe care il platisem pentru tot anul 2011 si era de aprox. 160 ron