avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Avocatnet 2011: Despre copilărie...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Avocatnet 2011: Despre copilărie...

...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
jocul 9 pietre , prastia cu scoabe din bolduri si un pres , din acela de tara , facut la razboiul de tesut, pe care ne jucam cu papusile

pe papusa "de afara " o chema Denisa si era machiata cam ca ladygaga ...

painea inmuiata in apa si presarata cu zahar

ce este "junkarsul " ?
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
Magda Staicu, Consultant fiscal
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Frumos topic :)
Prima mea amintire este cuvantul Sport scris pe coperta unei reviste (cred ca asa se si numea).
Apoi se ingramadesc mai multe si nu le pot ''aseza'' cronologic: o plasa cu sticle pe care ma trimisese mama sa le vand, un ghiozdan maro de carton presat, imnul RSR pe care il cantam la inceputul orelor astfel: Trei culori cunosc pe lume/Ce le tin ca Sfant Todor - asa am crezut ca este pana am vazut scris :happy:

@ Magda Staicu
Si eu am mancat o gramada de paine inmuiata si presarata cu zahar... era tare buna!
O sa-mi invat si copilul cu desertul asta, o sa-l conving ca e mult mai sanatos decat clatitele ;)
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
Ares-3, moderator
=D>
Frumos subiect!
Despre toate acestea:
[ link extern ] /

cu mentiunea ca n-am mers pe role (mi-a fost frica mereu de pierderea reperelor) si nici pe bicicleta. In schimb am sarit peste toate gardurile vecinilor pentru a le consuma fructele, care erau din acelasi altoi ca ale bunicilor mei, dar erau mai gustoase pentru ca erau ale lor, mergeam la film in fiecare duminica (pentru ca sambata mergeam la scoala), la teatru cu bilete de 1 leu date de la scoala, la concerte cu dirigu' ... daca imi mai amintesc, mai scriu...;)
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
elena138, utilizator
sau felii de mamaliga coapte pe plita si date cu usturoi...si eram mai sanatosi.
...junkers...un fel de centrala mai primitiva...adunat macese,sticle,hartie...castane?(pentru spirt medicinal)...trese ...comandant detasament...snur galben,rosu,albastru gri?...
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
ContSters4579, utilizator

Alte discuții în legătură

Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Demisie! Ana Muntianu Ana Muntianu Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv. Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)