avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Avocatnet 2011: Despre copilărie...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Avocatnet 2011: Despre copilărie...

...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la 5iarna...coada la lapte, portocale,paine...neputinta...cacao cu lapte si coji de paine???...junkarsul din baie care poa sa explodeze in orice moment...
Ultima modificare: Marți, 25 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
@elga50
frumos si sincer,ca un suflet de copil!:kissing:
Va mai aduceti aminte?

[ link extern ] ...

Pentru voi, cu drag :hugall:
Noi, cei care am copilarit in acei ani am crescut ca niste "buruieni" bine infipte in pamant. frumoase, viguroase, in stare, mai mult sau mai putin, sa ne traim viata noastra sau chiar sa renastem dupa ce am fost "cositi"si scosi poate chiar din radacina. Ceva-ceva a ramas in pamant din care a rasarit "buruiana" la fel de viguroasa.

Copilul de azi cu telefon mobil, calculator, internet, jdeci de canale TV, pazit la scoala de bodyguarzi, neglijat acasa de parintii preocupati de orice altceva decat de sufletul copilului pe care il acopera cu cadouri din ce in ce mai sofisticate, fie ca are nevoie, fie ca nu, este o planta pe arac, udata, stropita, repicata, bibilita.
Cel mai mare pericol al acestei fiinte este aracul de care se sprijina.
Bun găsit!

Deși întrebarea vine târziu: ați încercat între timp să luați legătura cu doamna de biologie, pentru recuperarea documentului în caz că l-a păstrat, doamna Ares-3?
Și oracolele pot să aibă valoare afectivă, rămasă de-a lungul anilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Demisie! Ana Muntianu Ana Muntianu Subsemnatul, va aduc la cunostinta hotararea irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o am acum abuziv. Dupa o analiza amanuntita a ... (vezi toată discuția)