AM CITIT DIN C ONTRACT SI NU POT SA/MI DAU SEAMA CINE ARE CEALALTA COTA DE 1/2.ACEASTA CASA A FOST DOBANDITA DE PARINTII MEI DE LA BUNICA.LA DECESUL MAMEI AM FACUT SUCCESIUNE SI EU CU FRATELE MEU AM CEDAT PARTEA SURORII NOASTRE IAR TATAL 50%LA CUMNATUL MEU SI CE A RAMAS SURORII MELE! DE AICI MA PIERD IN DREPTURI DE NUDA PROPRIETATE SI DREPT DE UZUFRUCT
MULTUMESC
Atunci, in temeiul acelui contract, cota de 1/2 a apartinut mamei, iar cealalta cote de 1/2 tatalui.
In urma decesului mamei dvs., cota sa de 1/2 a fost mostenita de sora dvs., ca urmare a faptului ca dvs. si fratele dvs. ati renuntat la succesiune (nu inteleg ce s-a intamplat cu dreptul succesoral al sotului supravietuitor - tatal dvs.)
Cota de 1/2 dobandita de tatal dvs. prin contractul incheiat cu bunica a fost vanduta de acesta, cu rezerva dreptului de uzufruct viager, sorei dvs. si cumnatului.
Vreau sa aflu
marinutza
buna! vreau sa aflu niste lucruri legate de uzufruct viager si nuda proprietae.
Concret! tatal meu a vandut surorii si cumnatului meu o casa cum urmeaza: ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate
danaoz
buna!tatal meu a cumparat o casa de la bunicii mei,dar cand a facut contract de vanzare-cumparare le a dar dreptul la o camera,am putea sa vindem casa daca ei ... (vezi toată discuția)