avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... sng
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

sng

buna ziua. din cate am inteles si cei care au studii medi pot da examen pentru admitere la scoala nationala a grefierilor. cei cu studii medi vor studia un an, iar cei cu studii superioare 6 luni. eu am trecut in anul 2 la faculatet la drept. in aceste conditii ma pot inscrie pt admitere? sper ca datele intelese de mine sa nu fie gresite. si care este grila de salarizare pt grefieri. dupa ce as termina care ar fi salariul de inceput, avand in cedere ca voi fi si studenta in continuare pt a-mi termina facultatea?
Cel mai recent răspuns: marius29_86@yahoo.com , utilizator 18:37, 25 Iulie 2011
Din cate stiu eu, cei cu studii medii devin grefieri arhivari si nu trebuie sa faca SNG. Pentru ei se organizeaza concursuri la instante sau la parchete, atunci cand se ivesc posturi vacante, iar salariul e in jur de 700-800 de lei. Cei care dau la admiterea in SNG trebuie sa aiba studii juridice superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte examen grefier organizate de curile de apel ??? lauraluro lauraluro Buna seara Ar putea sa imi spuna cineva despre subiectele la concursurile de grefier (nu ma refer la admiterea la SNG) ...as dori sa incerc luna viitoare la ... (vezi toată discuția)
Se mai organizeaza concurs de admitere la sng si in toamna? maria87 maria87 Am aflat ca in februarie va fi concurs pt ocuparea posturilor vacante de grefieri...si as dori sa stiu dak se va mai organiza si in toamna...eu sunt studenta ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)