avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie banca garantata cu gaj/ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie banca garantata cu gaj/ipoteca

Buna ziua, in 2008 am luat un credit unde am pus gaj casa si magazin comercial ,de 3 luni am inchis magazinul din cauza lipsa lichiditati .Nu am platit banca de 3 luni ce pot sa fac pentru a nu pierde casa si magazinul .Va rog sa ma sfatuiti Mc
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:58, 14 August 2011
Trebuie sa achitati creditul.
Aveti gaj, adica ipoteca pe casa.In concluzie nu o puteti vinde.Numai banca o poate socate la licitatie.
ipoteca fiind constituita in favoarea bancii, nu prea mai puteti face altceva decat sa achitati acel credit, pentru a nu pierde nici casa si nici magazinul. asadar, incercati sa mobilizati resursele disponibile, pentru a rambursa aceasta datorie, caci altfel, banca nu va va acorda clementa....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare LEONARD67 LEONARD67 daca intru in faliment si am si o linie de credit la banca in valoare de 75.000 ron ce se intampla cu linia de credit? (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca constituita ca garantie imobiliara casier mipopsin mipopsin Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Pana la data de 27.05.2014 am fost angajata unui banci, in functia de casier. Am avut constituita garantie ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! sergiu05 sergiu05 Acum 2 ani am achizitionat o casa prin credit ipotecar pe 30 de ani. Am ajuns sa nu mai pot plati. Chiar daca am platit 2 ani, vreau sa las casa bancii. Cand ... (vezi toată discuția)