avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECIPISA CONSEMNARE CEC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECIPISA CONSEMNARE CEC

Buna ziua,
In urma unei sentinte judecatoresti am avut de plata o suma. Am tot sunat avocatul partii adverse pentru a primi un cont in care sa depun banii. Neprimind nici un raspuns, am consemnat suma la CEC. Stiu ca trebuie sa trimit recipisa, pentru a putea ridica banii. Puteti sa imi spuneti daca nu o pot trimite si altfel, decat prin executor judecatoresc? Si daca nu, care sunt cheltuielile?
Multumesc,
Antoanela
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:31, 26 Iulie 2011
contactati un executor care sa faca procedura prevazuta de art 1114 Cod Cv. nu este suficient sa depuneti suma si sa trimiteti recipisa catre creditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul acceptarii sultei de catre fostul sot kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care fostul sot refuza acceptarea sultei si sa paraseasca apartamentul care mi s-a atribuit in urma unui ... (vezi toată discuția)
Sulta platita prin executor 19051972 19051972 am avut un proces cu fratii mei ptr iesire din indiviziune si mi-a fost atribuit intregul imobil mie nefiind posibila lotizarea,am fost nevoit sa le fac ... (vezi toată discuția)
Recipisa de consemnare cec DRaul DRaul Buna ziua, Recent am fost nevoit sa consemnez o suma de bani la CEC prin recipisa, pentru o persoana fizica prin executor judecatoresc deoarece persoana ... (vezi toată discuția)