avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Trebuie autorizatie de constructie pentru renovarea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Trebuie autorizatie de constructie pentru renovarea unei anexe gospodaresti ?

trebuie autorizatie de constructie pentru renovarea unei anexe gospodaresti ? precizez ca este o constructie mai veche de 60 de ani , facuta din materiale refolosite si care sta sa se darame ;intentionez sa o fac din lemn si osb ..
Cel mai recent răspuns: lucialazar , utilizator 13:32, 28 Iulie 2011
Daca se modifica materialele de constructie, culoarea, dimensiunile atunci trebuie autorizate de construire pentru reabilitarea anexei respective.
Multumesc pt raspuns . Precizez ca in proiectul pe care s-a facut intabularea este trecuta "constructie din lemn si caramida cu acoperis tabla " ; caramida nu mai exista demult , pt ca intre timp s-au mai daramat peretii de la cutremure si imbatranire , iar restul peretilor au fost "carpiti"de noi cu fel de fel de materiale ..in principiu , costructia este cam o ruina la ora actuala .. si am vrea sa o refacem cam pe aceleasi dimensiuni , numai din lemn si OSB , cu acoperis tot din tabla ...sa cerem autorizatie de constructie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie anexa LauraMalina LauraMalina Buna seara, Am tot incercat sa inteleg, am tot cautat .. in nici un topic de pe site nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatia de constructie pentru renovare casa paianta( lemn+caramida)? EvelyneEve EvelyneEve Doresc sa renovez locuinta primita mostenire care este construita din paianta( lemn+caramida) , fundatie piatra, grinzi lemn. As dori sa stiu daca pentru acest ... (vezi toată discuția)
Autorizate modificare gard pentru a face curtea mai privata DanielStanS DanielStanS Am un gard cu fundatie si stapli din beton/caramida. Deasupra fundatiei intre stalpii de beton se afla bari din fier forjat. In cazul in care doresc sa ... (vezi toată discuția)