avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

AM un ajutor de handicap sunt bolnava,am o fetita de 7 ani si sunt casatorita.CUM fac ca sa divortez sa imi ramina fata la mine si ca sotul sa imi plateasca pensie alimentara.
Pai faceti cum face toata lumea. La instanta!
merge sa divortez la notariat daca el nu vine sotul in final ce fac procedez la instanta.PRIN notariat sa imi iau angajamentul ca casatoria sa se desfaca fara sa fie daca nu vine merge.
Nu merge sa divortati prin notariat pentru ca aveti un copil minor rezultat din casatorie.

Puteti divorta DOAR in instanta.
cit costa un divort si trebuie sa imi pun avocat ca sa imi faca hirtiile sau le fac de una singura.
Pentru divort se plateste o taxa judiciara de timbru in valoare de 39 lei si timbru judiciar de 0,3 lei.
Daca va pricepeti sa faceti singura cererea de divort si sa va reprezentati singura in instanta, nu aveti nevoie de avocat.
Personal va sfatuiesc sa va angajati avocat sau macar sa consultati unul, intrucat handicapul dvs. si veniturile reduse ar putea constitui o piedica in obtinerea incredintarii minorului.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord cu trei copii calinaei calinaei Care este procedura cea mai simpla si rapida pentru divort in conditia in care amandoi ne dorim acest lucru. In urma casatoriei au rezultat trei copii, acestia ... (vezi toată discuția)
Mediator ContSters209919 ContSters209919 Am introdus actiune de divort in martie 2011 si am primit termenul de ianuarie 2012. Intrebarea mea este : pentru a termina mai repede ,ne putem adresa unui ... (vezi toată discuția)
Divort rmm rmm Buna ziua, Problema mea e des intalnita din pacate: casatoriti de aproape 5 ani, impreuna din vremea liceului, am ajuns acum destul de straini, S-au adunat ... (vezi toată discuția)