avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare imprumut fara act
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare imprumut fara act

Am facut o mare prostie,am imprumutat suma de 2000 de euro unui prieten si acum nu-i pot recupera.Ce pot sa fac.X-(
Cel mai recent răspuns: Marcello , utilizator 02:17, 16 August 2011
Totusi este de competenta politiei, iar acest om nu pierde nimic daca se adreseaza parchetului sau politiei. Poate faptuitorul revine la sentimente mai bune si inapoiaza suma.
Deasemenea Marcello incercati sa aflati ce a facut cu acei bani, daca a platit o datorie, daca a cumparat un bun cu ei, orice. Este foarte usor de aflat. Daca veti afla ce a facut cu acei bani veti mai gasi martori. daca a platit o datorie, martori ar fi cei carora le-a platit datoria.Daca a cumparat un bun trebuie sa justifice de unde a avut bani sa cumpere acel bun.
Important este sa va adresati politiei sau parchetului.
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
aly_yoana, utilizator
Va multumesc sfaturile au fost bune am primit o mare parte din suma inapoi sper sa pot recupera tot.Ma rog ca nimeni sa nu faca ce am facut eu...Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie si hartuire sbaston sbaston Am si eu o problema: Am imprumutat 250 euro de la un vecin si i-am spus de la inceput ca nu-i pot da banii repede. In schimb i-am lasat lui in grija toate ... (vezi toată discuția)
Nu imi este rambursat un imprumut, ce pot sa fac? adyady adyady am avut o prietena care am stat 3 ani de zile cu ea. acu 2 saptamani neam certat si ea in 2 zile si a gasit pe cineva. asta putin ar interesa. dar problema ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere? rocafella rocafella Buna ziua, Am o problema cu o persoana careia i-am dat o suma de bani (destul de mare) pentru a achizitiona niste produse. Persoana respectiva nu mai ... (vezi toată discuția)