avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare pasaport expirat, in strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare pasaport expirat, in strainatate

buna ziua
as vrea sa sti daca sunt in polonia si am nevoie de schinbarea pasaportului unde trebuie sa ma adreses si daca pot sa schinb pasaportul in strainatate
Buna seara!

Nu puteti schimba pasaportul in strainatate, trebuie sa veniti in tara.
Mergeti la consulat si solicitati un titlu de calatorie (pasaport consular) care va fi valabil 30 de zile de la data emiterii si isi va pierde valabilitatea odata cu intrarea dvs. in tara.

Informatii suplimentare gasiti aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de calatorie Justitiarul71 Justitiarul71 Scopul titlului de calatorie este acela de ati putea continua calatoria si de a ajunge la o destinatie anume. Cand expira un titlu de calatorie? Poate el fii ... (vezi toată discuția)
Titlul de calatorie popescudarius22 popescudarius22 Saluatere .!! Legat de titlul de calatorie , in cat timp pot face acest document, cate zile ami trebuie ?. Eu inplinesc 18 ani pe data de 22 -06 , iar ... (vezi toată discuția)
Pierdut buletin in italia alinamuntean alinamuntean Cumnatul meu si-a pierdut buletinul in Italia. Nu poate veni in tara. Se poate printr-o procura de la consultul din Italia sa i se faca alt buletin in tara, ... (vezi toată discuția)