avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poprire pe salar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poprire pe salar

Buna ziua!
In urma divortului mi s-a incredintat fiul spre crestere si educare,fostul sot fiind obligat la plata pensiei alim in cuantum de 15% din venitul net.Desi lucreaza si areun venit net de aproximativ 1 300 de lei acesta imi trimite cate 100 de lei la doua luni. As dori sa stiu daca ii pot face poprire pe salariu,care este procedura si documentele necesare.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cporumbel , utilizator 13:32, 29 Iulie 2011
sentinta definitiva si revocabila pe care , in copie , o veti depune la angajatorul sotului
cf legii, instanta trimite angajatorului titlul executoriu, adica sentinta. angajatorul trebuie sa va trimita pensia in cuantumul stabilit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara copil ALEXNICU ALEXNICU am divortat in 2008 si am 1 copil in urma casatoriei,pt care s-a stabilit o pensie de 120 ron pt copil deoarece fostul sot a venit la tribunal cu adev de ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere unostar unostar Buna ziua tuturor, As dori sa ma ajutati cu ce as putea face legal in privinta urmatoarei probleme pe care o am . Anul trecut in luna a zecea mi s-a ... (vezi toată discuția)
Poprire ralucasibi ralucasibi Buna ziua,in anul 2007 eu si sotul(la data respectiva)am facut 2 credite nevoi personale la 2 banci diferite,sotul fiind beneficiar iar eu coplatitor.Timp de 3 ... (vezi toată discuția)