avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin expirat - ce se intampla la intrarea in tara?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin expirat - ce se intampla la intrarea in tara?

buna ziua! sunt in italia si am buletinul expirat de o luna si maine plec in romania nu am avut timp sa merg la ambasada ptr foaie de calatorie! ce se intampla la vama ma lasa sa trec sau imi iau capu vamesi:D:D:D??!! imi dau amenda sau.............??!!ca doar nu ma intorc inapoi:D:D?!? ce se inampla in cel mai rau caz...??
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 10:34, 1 August 2011
Daca va face declaratie de luare in spatiu, nu este nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat- ce se intampla la intrarea in tara ? AntoneDragos AntoneDragos buna ziua! sunt in italia si am buletinul expirat si maine plec in romania nu am avut timp sa merg la ambasada ptr foaie de calatorie! ce se inampla in ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate irimescuadrian irimescuadrian buna,o rugaminte cum trebuie sa procedez :am cartea de identita expirata de 2 ani si sunt inca in strainatate!cum trebuie sa procedez,platesc amenda? [quot] (vezi toată discuția)
Buletin expirat - intrarea in tara narcyssycran narcyssycran daca am buletinul expirat de cateva zile,la intrarea in tara v-a trebui sa platesc amenda,cat costa aceasta amenda?dar vamesii maghiari imi fac si ei amenda ... (vezi toată discuția)