avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat- ce se intampla la intrarea in tara ?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat- ce se intampla la intrarea in tara ?

buna ziua! sunt in italia si am buletinul expirat si maine plec in romania nu am avut timp sa merg la ambasada ptr foaie de calatorie! ce se inampla in cel mai rau caz..la aeroport.??
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:57, 5 Decembrie 2015
N-am vazut intrebarea in timp util.
La intrarea in tara nu sunt probleme dar ati reusit sa urcati in avion? Nu cred.
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2015
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat la intrarea in tara larisica larisica buna ziua, am si eu o intrebare va rog frumos....trebuie sa merg de urgenta in romania dar am buletinul expirat si la ambasada nu imi face titlu de calatorie ... (vezi toată discuția)