avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Incredibil - ce fac dc nu radiaza masina?, Radiere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Incredibil - ce fac dc nu radiaza masina?, Radiere masina vanzator

Salut,

Cum pot sa procedez in cazul in care cel de la care am cumparat masina nu o mai radiaza de la primarie?
Am facut contractul de vanzare cumparare si acum tipul nu mai imi da fisa fiscala cum procedez? am nevoie de ea neaparat nu pot sa ies cu masina din tara ca nu e pe numele meu.
Exista o cale legala prin care pot sa il oblig sau sa o radiez automat?

Mulumesc,
Cel mai recent răspuns: geo_soft , utilizator 14:48, 15 August 2008
pe contractul de V-C exista o data. Cum sa platesti amenzile lui daca el a circulat cu masina? actioneaza-l in instanta si cere constatarea dreptului de proprietate de la data incheierii contractului. daca ai luat masina de la el dupa data din contract......... platesti.contractul se declara la politie. cum de nu au cerut fisa fiscala? ce fel de contract ati incheiat?
Din cate am citit nu sunt singurul care a patit asa, am fost la Udriste (la unul din multele ghisee), a cerut acolo tipa, talonul masini, cartea de identitate, buletine,a spus sa semnam, el a luat fisa de inmatriculare ca sa puna stampila si eu masina cu tot ce era de luat, 2 foi ale contractului. Tipa de acolo a spus ca fara contract nu o poate radia de la finante si ramane ca a doua zi sa iau hartia cu stampila pentru ca era tarziu si aia nu mai aveau program si asa mai departe....dupa aceea ala tot ma amana cu stamplia, ma interesez si observ ca are datorii, atunci m-am prins imediat depsre e este vb. Am presupus ca tipa care dace contractul stie ce acte sunt necesare pentru a redacta respectivul contract, asa il faceam eu pe genunchi ce sens avea sa mai merg sa mai platesc si acolo taxa, sa il scrie dc tot habar nu are ce trebuie si cum trebuie.

cu toate...ca de obicei nu am incredere in nici o informatie de la nici o persoana mai ales din cadrul unei institutii pentru ca stiu ca habar nu are de ce se afla acolo, de data asta din cauza entuziasmului am incalcat regula....si ca atare..acum trebuie sa iau masuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta auto la primarie zulg zulg Buna ziua, In 2007 tatal meu a cumparat o masina pe numele meu (masina luata din Romania), nu m-am ocupat de vanzare/cumparare. Nu a fost inregistrata la ... (vezi toată discuția)