avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca voluntare la SC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca voluntare la SC

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog daca exista o forma scrisa prin care o persoana presteaza munca voluntare - se poate implica in activitatea unei firme fara a avea contract de munca sau statut de actionar/asociat fara a fi remunerata?
De exemplu, poate sa presteze diverse servicii in interesul unei firme in mod gratuit, fara nicio pretentie financiara si fara a fi remunerata (acord al partilor) - se ofera se inmaneze unui client o factura la sediul acestuia sau livreaza un serviciu in mod gratuit??
Exista o forma in care o astfel de colaborare se poate transpune in forma scrisa?

Multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra!

Cel mai recent răspuns: musetel , utilizator 15:44, 30 Iulie 2011
Nu se poate desfasura o munca voluntara intr-o Societate Comerciala ..
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de voluntariat ContSters47264 ContSters47264 In cadrul unei societati comerciale -s.r.l. , mai multe persoane realizeaza diverse activitati , pentru care nu pretind sa fie remunerate, respectiv, emisiuni ... (vezi toată discuția)
Colaborare matei23s matei23s Cineva vrea sa munceasca pentru o persoana care are un SRL. Cei doi se inteleg asupra faptului ca nu va fi nicio angajare, doar o sa colaboreze, iar cel care ... (vezi toată discuția)
Instiintare citatie dosar penal pe partea economica Rom@n Rom@n Speza pe scurt este urmatoarea: Firma X, sotul actionar, sotia administrator. Am lucrat pentru ei, angajat de sot, in calitatea mea de PFA, contracte lunare, ... (vezi toată discuția)