avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

In urma decesului mamei mele (acum 12 ani) nu s-a facut succesiunea, raminind doar eu si tatal meu. Acum 3 ani tata s-a recasatorit. Vreau sa stiu daca actuala sotie ar avea drept la apartament si in ce proportie.
daca tata decedeaza inaintea sotiei sale, aceasta va mosteni 1/4 din averea tatalui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune sorina-sorina sorina-sorina Tata, mama ,2 copii majori si un apartament. Parintii au divortat, mama a murit dupa divort in 1996, succesiunea nu s-a dezbatut. Tata s-a recasatorit acum 7 ... (vezi toată discuția)
Succesiune Maryzin Maryzin Buna ziua! As dori și eu câteva răspunsuri la niște situații legate de o succesiune, moștenire. Tatăl meu a fost căsătorit cu mama mea 45 de ani, ... (vezi toată discuția)
Moștenirea după re-casatorie Cristina Resut Cristina Resut Bună seara, Sunt o fiica îngrijorată....tatăl meu s-a stins acum câteva luni, iar mama cred ca s-a recăsătorit. Am motive sa nu o confrunt ... (vezi toată discuția)