avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocati fara clienti
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocati fara clienti

este adevarat ca sunt foarte multi avocati in bucuresti,este adevarat ca sunt multi care nu au clienti?si care alearga dupa clienti?cum iti faci rost de clienti?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:48, 3 August 2011
daca esti un avocat bun nu este nevoie sa alergi dupa clienti. recomandarile fac minuni in aceasta meserie. Fii profesionist si ai sa vezi ca nici nu iti dai seama cind clientii vor veni la tine.
recomandarile cui daca n ai clienti?nu cred ca gradul de pregatire iti asigura clienti ca daca esti bun vei gasi bine ,eu intrebam adevarul si realitatea pt tinerii 2011 nu vise de gen
daca stii sa asculti si incepi sa te gindesti cum sa iti dezvolti o afacere (avocatura este o afacere, nu lua in serios ce spune Baroul despre avocatura ca serviciu public), citesti carti despre asta, vei incepe sa vezi lumina de la capatul tunelului. crezi ca esti singurul in aceasta postura?

si eu am fost acolo si am inceput sa lucrez pro bono ca sa incep sa fac rost de recomandari. sunt atitea fundatii sau chiar SAJ al Baroului + oficiile incit o sa tot ai de munca si contacte cu potentiali clienti. totul se rezuma la a privi pe ceilalti cum fac si a-ti gasi calea ta. Avocatura este un mediu f concurential, crezi ca exista cineva care iti va da mura-n gura doar ca sa mai aibe un concurent in plus? suntem deja 10k de avocati practicanti in Bucuresti :)

trebuie sa gindesti ca un business man si nu ca un avocat. Avocatura este ptr dosare si sala de judecata. daca vrei clienti, gindeste ca un afacerist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepator. PBogdan PBogdan Salutare ! Ma numesc Bogdan , am 18 ani , un suflet mic dar o ambitie mare , inca de mic sunt pasionat de avocatura si tot ce tine de ea. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Cat mai valoreaza azi un avocat?... ciprianhades ciprianhades Rog pe cei care vor sustine anul acesta ex de admitere in barou sau pe cei care au intrat de curand in avocatura sa precizeze cat le-au cerut (ex propriis ... (vezi toată discuția)
Stagiar caut avocat indrumator. Buna ziua, Maestrul meu se pensioneaza si sunt pus in fata situatiei de a o lua de la capat cu cautarile... Please, help me ... (vezi toată discuția)