Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

ContSters174925 
	    	Utilizator

ContSters174925 
	    	Utilizator	    

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Din pacate , daca in conditii se specifica sa anuntati in 48 ore, asiguratorul este indreptatit sa refuze dosarul.Puteti ridica masina daca achitati diferenta din deviz. Parerea mea este ca nu prea aveti sanse de recuperarea diferentei(asiguratorul va invoca ca nu ati anuntat in 48 ore)
 mediator 
	    	Utilizator

mediator 
	    	Utilizator	    

andreea_stel	                   

Buna ziua, am o problema cu o firma de asigurari. In urma cu ceva timp am avut un accident auto avand asig. casco m-am dus sa imi deschid un dosar pentru a ... (vezi toată discuția)
	                    andreea_stel	                   

Buna ziua, am o problema cu o firma de asigurari. In urma cu ceva timp am avut un accident auto avand asig. casco m-am dus sa imi deschid un dosar pentru a ... (vezi toată discuția)

cameleon01	                   

In luna noiembrie a anului 2011 am avut o usoara tamponare a masinii cu o alta din fata mea, eu  fiind vinovatul.Masina respectivului nu a patit nimic si mi-a ... (vezi toată discuția)
	                    cameleon01	                   

In luna noiembrie a anului 2011 am avut o usoara tamponare a masinii cu o alta din fata mea, eu  fiind vinovatul.Masina respectivului nu a patit nimic si mi-a ... (vezi toată discuția)

dia21	                   

la inceputul anului  am avut un accident  intr-un sens giratoriu,am incheiat o  constatare amiabila cu  celalalt sofer in care eu  eram \"victima\",iar ... (vezi toată discuția)
	                    dia21	                   

la inceputul anului  am avut un accident  intr-un sens giratoriu,am incheiat o  constatare amiabila cu  celalalt sofer in care eu  eram \"victima\",iar ... (vezi toată discuția)