avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am condus fara permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am condus fara permis de conducere

intr-o seara conducand masina tatalui meu pe un drum comunal am observat o masina a politie rurale stationand intr-o intersectie cu girofaruri aprinse asa ca am si oprit pe dreapta, stingand farurile danduma jos din masina si parasind masina intre timp masina politiei mia observat farurile a si pornit inspre mine asa ca nu am apucat decat sa ma dau jos agentu de politie ma recunosc si ma chemat la el intrebanduma dc mam oprit eu iam zis ca astept pe cineva da si totul e in regula zise el eu zik da atunci te rog sa imi prezinti actele tale eu zik aicea e problema ca nu am actele la mine si deasta mam oprit el zice sigur eu zik da el zice sigur nu tie suspendat permisu eu zik nu el zice pot sa verifik eu zik da linistit bine el nestiind ca eu nu posed permis de conducere asa ca mia luat datele personale nr masini si zice da data asta ai scapat usor sa nu se mai intample poti sa pleci eu zik multumesc frumos si mam suit in masina si am plecat ce asa ca am si eu o intrebare!! se poate ca sa verifice dupa ce am plecat eu daca posed permis de conducere??? deci mai pot sa imi faca ceva??
Ultima modificare: Marți, 2 August 2011
costinea19, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:24, 2 August 2011
In primul rand iti doresc sa reusesti la Bac. Si vezi povestea cu ulciorul, ai scapat acum! Daca nu ti-a facut P/V nu ai semnat nimic, trage adanc aer in piept si du-te linistit la culcare, ca e tarziu. Din moment ce nu te-a surprins in trafic... dar lasa asa ca te inveti cu narav si nu e bine.
deci nu pot sa imi faca nimik??
Te-ai prins!
Daca atunci pe loc nu ti-a intocmit PV acum este tarziu si nu mai au ce sa-ti mai faca dar ai grija ca vor fi cu ochii pe tine si nu te vad bine. Nu este bine sa te joci cu problemele de genul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! azi am întâlnit pentru prima dată urmatoarea ... sebacrin sebacrin Bună seara! Azi am întâlnit pentru prima dată urmatoarea situație: mergeam cu mașina spre servici noaptea, din fața, pe sensul opus, la 10-15 m de mine ... (vezi toată discuția)
Permis luat pentru ca am condus sub influenta alcoolului ContSters200826 ContSters200826 Bunaziua! Mi-a fost luat permisu in data in septembrie 2010 ptr alcool. Dar problema este ca eu nu eram la volan. Eram 8 in masina si majoritatea eram bauti si ... (vezi toată discuția)
Incredintare de autoturism Ionut127 Ionut127 In acest weekend care a trecut,la cererea unui prieten ne-am deplasat la tatal acestuia pentru a ne da masina,sa iesim in oras,toate bune si frumoase,stiind ca ... (vezi toată discuția)