avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale mai este necesara obtinerea licentei de fabricatie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

mai este necesara obtinerea licentei de fabricatie?

conform OMAAP nr. 357/2003 fiecare producator de produse alimentare trebuie sa solicite obtinerea unei licente de fabricatie. stiu ca exista modificari si ca actual nu mai este necesara licenta, in locul ei fiind necesara inregistrarea activitatii la Autoritatea nationala sanitar-veterinara (Ordin nr.111/16.12.2008). Totusi cei de la directia agricola nu recunosc asta. cum pot gasi modificari sau norme interne ale directiei agricole care sa sustina aceata?

Alte discuții în legătură

Magazin apicol manug manug Buna ziua.Sunt producator apicol si intentionez sa-mi deschid un magazin cu produse apicole (productie proprie si cumpararea de la alti producatori si ... (vezi toată discuția)
Autorizare depozit alimentar + distributie produse alimentare ElenaCatalina ElenaCatalina Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a deschide un depozit de produse alimentare (conserve de carne, conserve de peste, pate, biscuiti, ... (vezi toată discuția)
Liceenta fabricatie ady09 ady09 ce trebuie pentru a putea produce diverse produse de patiserie.Cum se obtine liceenta de fabricatie a acestor produse? (vezi toată discuția)