avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare depozit alimentar + distributie produse ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare depozit alimentar + distributie produse alimentare

Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a deschide un depozit de produse alimentare (conserve de carne, conserve de peste, pate, biscuiti, etc), produse aduse din spatiul UE pentru distributie in Romania. Ce conditii trebuie sa indepilneasca spatiul de depozitare, ce autorizatii de functionare imi trebuiesc si ce legislatie trebuie sa respect?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ElenaCatalina , utilizator 12:40, 21 Septembrie 2011
Trebuie respectat regimul alimentatiei publice!
Va trebuie autorizatie ANSVSA si Sanipid,
Succes!
Multumesc pentru raspuns, dar ma intereseaza mai detaliat legislatia in vigoare, stiu ca trebuie:
- Autorizatie Sanitara de Functionare emisa de Directia de Sanatate Publica (procedura de autorizare - ordin 1030 din 20.08.2009, pentru coduri CAEN 4722 - comert cu amanuntul al carnii si al produselor din carne si CAEN 4729 - comert cu amanuntul al altor produse alimentare)
- Autorizatie / Inregistrare Sanitar Veterinara emisa de Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (procedura de autorizare - HG 573 din 13.06.2002 - obiectivul Depozit Alimentar si cod CAEN 4722 - caen vechi 5222 + ordin 111/16.12.2008 - conform acestui ordin trebuie doar inregistrare)

Sper sa ma lamureasca cineva in legatura cu conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un depozit alimentar.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2011
ElenaCatalina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Autorizari magazin burdusel liviu burdusel liviu Pentru un magazin mixt este neaparat nevoie de autorizare DSV si DSP? Daca eu sunt administratorul fimei si unic asociat , fata mea are voie sa vinda la ... (vezi toată discuția)
Cod caen - srl-d Zamora Zamora Buna ziua, Vreau sa imi infiintez un SRL-D pentru a deschide un Fornetti, si am o intrebare cu referire la codurile CAEN... as vrea sa aflu parearea ... (vezi toată discuția)