Ca sa va parafrazez "corect este ca trebuie sa" nu apara pe lista de plata nici o lege. Pe lista de plata apar sumele de plata aferente fiecarui apartament, pe coloane si linii, inclusiv penalizarile calculate conform sistemului de penalizari.
Explicatiile se dau la asociatie si nu pe lista de plata.
Daca pe lista de plata a asociatie dumneavoastra apare un anunt sau o informatie de genul "achita c/v facturile in termen de 15 zile" , asa cum spuneti dumneavoastra, poate fi o informatie corecta pe care trebuie sa o cunoasca proprietarii dar care se refera la altceva. Este foarte posibil ca aceasta informatie sa se refere la facturile emise de furnizori catre asociatie si, intradevar, aceste facturi au termen de plata 15 zile.
Dumneavoastra, proprietarii din asociatie, nu aveti de achitat FACTURI, ci trebuie sa va acfhitati cotele de intretinere, adica apa ce o consumati, gazul, caldura, liftul, curatenia, reparatiile s.a.m.d.
Eu conduc (auto) de o buna vreme si am pretentia ca o fac bine si cu placere. Acum, citind mesajul dumneavoastra care incercati sa o invinovatiti pe contabila ca ar fi scris alta lege pe lista, chiar ma intreb daca nu cumva pot fi oprit in trafic de un politist care sa ma intrebe conform carei legi eu conduc pe partea dreapta a soselei#-o Credeti-ma ca nu stiu ce lege, ca numar, data..., mai este acum in vigoare pentru circulatia pe drumurile publice.