avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... recuperare datorii intretinere apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

recuperare datorii intretinere apartament

Stimati domni
Cum se pot afla datele necesare actionarii in instanta a proprietarul unui apartament, pentru care actualii locatari (se pare rude de gradul I cu proprietarul) nu mai platesc intretinerea de 2 ani?
Proprietarul nu a mai calcat pe acolo de aprox 4 ani si nu se cunosc detalii referitoare la actualul proprietar al apartamentului, domiciliul proprietarului real etc.... (date necesare pt parcurgerea etapelor procedurale ... UFFF), pt ca in Romania sunt ocrotiti asemenea indivizi.
In aceasta situatie, extrasul de carte funciara pt informare poate fi solicitat de asociatia de proprietari???
Multumesc fff mult.


Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 08:21, 3 August 2011
Da, Asociatia de proprietari poate solicita extrasul CF de informare, aratand in cererea tip pentru care motiv ii este necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privilegiu imobiliar asociatie de proprietari annutza0 annutza0 Buna seara! Asociatia de proprietari doreste inscrierea privilegiului imobiliar in cartea funciara a restantierilor. Din pacate nu se cunoaste numarul de ... (vezi toată discuția)
Constructie mansarda in podul unui bloc oroles77 oroles77 Buna . Sunt proprietarul unui apartament intr-un imobil p+2 .Imobil dat in folosinta in 2008 .Zilele trecute am aflat cu stupoare ca fostrul constructor a ... (vezi toată discuția)
Continut extras de informare clodi clodi Buna, Am cumparat un apartament intr-un complex nou si in extrasul de carte funciara nu sunt trecute cotele indiviza din spatiul comun si din teren desi in ... (vezi toată discuția)